Toyota 

Toyota 

Toyota (Pàgina Oficial)

marques: Toyota

Toyota

Pàgina Webhttp://www.toyota-global.com/
Pàgina Web Toyota Gazoohttp://toyotagazooracing.com/wrc/
WRC 2017http://worldrallytour.cat/toyota-gazoo-racing-wrt
Facebookhttps://www.facebook.com/TOYOTAGAZOORacingWRC/
Twiterhttps://twitter.com/TGR_WRC
Instagramhttps://www.instagram.com/tgr_wrc/
Youtube https://www.youtube.com/playlist?list=PLJ4X-kQvR06cmZZ3nrR7MMcQwCj2Y8hqp

Qui és?

És una de les empreses més conegudes i reeixides del món, fabrica cotxes i camions en 26 països per a la venda en més de 160 mercats a tot el món.

Producció

El 2015, la producció mundial dels vehicles de la marca Toyota i Lexus va ser de 10.084.’000 – l’equivalent a un automòbil que surt de la línia de producció cada 3,1 segons, cada minut, cada hora, cada dia.

Història

La seva història va començar el 1918, quan Sakichi Toyoda va revolucionar la indústria del teixit amb la seva invenció d’un teler automàtic. El producte de la venda de la seva patent va proporcionar al seu fill Kiichiro el pressupost necessari per començar en la indústria de desenvolupament de l’automòbil.

Les pràctiques de treball que Sakichi havia desenvolupat per al seu negoci de telers es van adaptar a l’operació automotriu i el 1936 es va completar el primer automòbil, el Toyoda AA. Toyota Motor Corporation es va formar a l’any següent i el 1947 va fabricar el seu vehicle número 100.000.

En la dècada de 1960, va començar a exportar automòbils a Europa i el 1966 es va llançar el Corolla original, que estava destinat a convertir-se en el model més reeixit del món amb més de 39 milions d’unitats venudes (fins a maig de 2012). Els interessos no s’han limitat al sector automotriu. Més enllà de la seva original negoci en el teixit tèxtil, la companyia s’ha expandit a l’habitatge prefabricat, telecomunicacions, silvicultura i construcció de vaixells.

Podeu trobar més informació  i els seus productes a: http://www.toyota-global.com/

TOYOTA GAZOO RACING

COTXE

VIDEO