SEBASTIAN MARSHALL

SEBASTIAN MARSHALL

SEBASTIAN MARSHALL

Perfil del Copilot

INFORMACIÓ 
NACIONALITATAnglaterra
DATA NAIXEMENT29.05.1988
EDAT28
PILOThayden-paddon

Resum de la seva carrera

Sebastian Marshall va fer el seu debut de copilot quan era adolescent el 2004 i ha estat un habitual dels ral·lis nacionals i internacionals des de llavors.

Va disputar el campionat britànic de 2008 i 2009 amb Adam Gould i va ser seleccionat per la British MSA Ral·li Academy sota l’atenta mirada de l’excampió del món de copilots Robert Reid.

La seva aventura en el WRC es va iniciar quan va disputar el Júnior WRC al costat d’Harry Hunt el 2010, una temporada en què també va córrer a l’Intercontinental Ral·li Challenge.

Marshall es va associar amb Molly Taylor en les proves del WRC i del Campionat d’Europa durant diverses temporades abans de vincular-se amb Kevin Abbring el 2014 en el certamen europeu en el que van acabar sisens amb un Peugeot 208 T16.

Tots dos es van unir a Hyundai Motorsport en 2015 per a un programa de test i diverses cites del WRC amb un i20 World Rally Car. La temporada següent va seguir un patró similar, però les proves es van centrar en el desenvolupament del i20 R5, que va debutar al WRC a Còrsega.

Marshall s’unirà a Hayden Paddon a temps complet a partir de l’ADAC Ral·li d’Alemanya per reemplaçar John Kennard, que es jubila.

Imatge