jocs: wrc7

JOCS: wrc7

Jocs World Rally Championship

La primera sèrie de videojocs sobre el World Rally Championship va ser desenvolupada per Evolution Studios entre 2001 i 2005. La sèrie consisteix en cinc jocs originals llançats per a la consola PlayStation 2 i un per a la PSP . Tota aquesta saga està basada en el Campionat Mundial de Ral·li utilitzant pilots, cotxes i Ral·lis oficials.

La saga va tornar l’any 2010 amb el llançament de WRC: Fia World Rally Championship però aquesta vegada de la mà de la desenvolupadora italiana Milestone Srl.

JOCS

WRC: Fia World Rally Championship

WRC: Fia World Rally Championship va ser llançat en Europa el 8 d’octubre de 2010 i en Japó el 14 d’abril de 2011. És el primer joc que està lincenciado oficialment per WRC des del WRC: Ral·li Evolved de l’any 2005. És també el primer joc oficial del WRC llançat per Xbox 360 i Microsoft Windows . Inclou els cotxes oficials, pilots i copilots de la temporada 2010 del Campionat Mundial de Ral·li i les 3 categories inferiors al WRC oficials: Campionat Mundial de Ral·li d’Automòbils de Producció , Campionat Mundial de Ral·li Super 2000 i Campionat Mundial de Ral·li Junior. Un paquet descarregable de cotxes, incloent cotxes del grup B dels anys 80, va ser llançant a la mateixa vegada que el joc.

 

WRC 2: Fia World Rally Championship 

WRC 2: Fia World Rally Championship va ser llançat per a PlayStation 3 , Xbox 360 i Microsoft Windows a Europa el 14 d’octubre de 2011 i en Japó el 16 de febrer de 2012. És la segona entrega des del retorn de la saga desenvolupada per Milestone Srl i el joc oficial de la temporada 2011 del Campionat Mundial de Ral·li , inclou ral·lis, equips, pilots i cotxes oficials de la temporada 2011 a més d’incloure les categories satèl·lits oficials.

WRC 3: Fia World Rally Championship 

WRC 3: FIA World Rally Championship a Europa el 12 d’octubre de 2012. És el tercer lliurament des del retorn de la saga desenvolupada per Milestone Srl i el joc oficial de la temporada 2012 del Campionat Mundial de Ral·li , inclou ral·lis, equips, pilots i cotxes oficials de la tempora 2012 a més d’incloure les categories satèl·lits oficials.

WRC 4: Fia World Rally Championship 

WRC 4: FIA World Rally Championship va sortir a la venda per a les plataformes PS3 , Xbox 360 , PlayStation Vita i PC en octubre de 2013 a Europa . És el quart títol de la saga WRC elaborat per l’empresa Milestone i és el videojoc oficial de la temporada 2013 del Campionat Mundial de Ral·lis . Al videojoc es mostren els vehicles i els cotxes de la temporada 2013 .

WRC 5: Fia World Rally Championship 

WRC 5: FIA World Rally Championship va sortir a la venda per a les consoles PS4 , PS3 , Xbox 360 , Xbox One i per al ordinador personal en octubre de 2015 . És el primer títol de la sèrie WRC que ha sortit per a les consoles de nova generació . WRC 5 va ser desenvolupat a París per l’empresa francesa Kylotonn i ha estat editat per Big Ben Interactive . WRC 5 és el videojoc oficial de la temporada 2015 del Campionat Mundial de Ral·li , en el joc es mostren els vehicles i les etapes de la temporada2015 i un traçat de 400 quilòmetres.

WRC 6: Fia World Rally Championship 

WRC 6: FIA World Rally Championship sortirà a la venda per a les plataformes PS4 , Xbox One i PC en octubre de 2016 . Ha estat desenvolupat en París per l’empresa Kylotonn i ha estat editat per Big Ben Interactive . WRC 6 és el videojoc oficial del Campionat Mundial de Ral·lis . Al videojoc es mostren els vehicles i les etapes de la temporada 2016 .

WRC 7: Fia World Rally Championship 

És un videojoc de carreres basat en la campanya del Mundial de Ral·lis 2017 . El joc va ser desenvolupat pel desenvolupador francès Kylotonn i publicat el 15 de setembre de 2017 per Bigben Interactive per a Microsoft Windows , PlayStation 4 i Xbox One. El joc porta una llicència oficial d’esports de la FIA.

Pàgina web oficial: http://www.wrcthegame.com/es

 Vídeo