GABIN MOREAU

GABIN MOREAU

GABIN MOREAU

Perfil del Copilot

INFORMACIÓ 
NACIONALITATFrança
DATA NAIXEMENT28.09.1988
EDAT29
PILOTstephane-lefebvre

Resum de la seva carrera

Un nouvingut al Campionat del Món, Moreau té la seva primera gran oportunitat aquest any al costat del seu compatriota i jove promesa francesa, Stéphane Lefebvre.

Habitual en el sempre competitiu Campionat de França de Ral·lis, Moreau va iniciar la seva carrera a la Copa de França el 2005. Durant les següents set temporades va disputar desenes de cites nacionals, incloent ral·lis d’asfalt i mers del nacional al costat de diferents pilots i vehicles, des un Renault Clio a un WRC.
La seva primera experiència a nivell internacional va arribar el 2013 quan va disputar el Júnior WRC amb el suís Michael Burri. En 2014 copilot al britànic Chris Ingram en una temporada que va incloure el Volant Peugeot, i la Júnior de l’europeu. Junts van disputar novament el Campionat d’Europa el 2015, sent el millor moment de l’any la seva victòria en la classe júnior i ERC al SATA Rallye Açores.

En 2016, Moreau es va unir al protegit de Citroën, Lefebvre, per intentar guanyar-se un lloc en l’equip oficial de 2017. Quintos al Ral·li Montecarlo va ser un gran inici, però van patir un greu accident a l’ADAC Ral·li d’Alemanya el que va portar a banda i l’hospital.

Moreau es va perdre la resta de la temporada de l’WRC mentre es recuperava, però va rebre una Bona notícia quan Citroën va anunciar que ell i Lefebvre formarien part de la seva alineació per 2017.

Imatge