citroen

Citroën

Citroën (Pàgina Oficial)

marques: Citroën

Citroën

Pàgina Webhttp://www.citroen.com/fr/
Pàgina Web Toyota Gazoohttps://www.citroenracing.com/
WRC 2017http://worldrallytour.cat/citroen-total-wrt
Facebookhttps://www.facebook.com/citroenracing
Twiterhttps://twitter.com/CitroenRacing
Youtube https://www.youtube.com/user/citroenwrt

Qui és?

Citroën és un dels principals fabricants de vehicles principals del món.

És una marca francesa constructora de automòbils fundada el 1919 per André Citroën . La marca va crear entre d’altres models l’utilitari , el 2CV , el  Mehari , el  DS i també el CX. Des de l’any 1976  forma part del Grup PSA . Destaquen també els seus vehicles comercials i de competició.

Producció

Amb més de 10.000 punts de contacte del client en més de 90 països, va vendre prop de 1,2 milions de vehicles l’any 2015. La marca també ha acumulat un rècord de vuit títols de fabricants de WRC i va obtenir el seu tercer títol de fabricants de WTCC successius en 2016.

Història

Des de 1919, la marca s’ha destacat per l’enfocament atrevit, optimista i creatiu del disseny automobilístic. Aquests valors s’aprofiten en la recerca del benestar del client, amb noves solucions a les qüestions de cada època successiva.

Aquest continu procés de reactivació produeix models que concentren el seu valor en el disseny, la comoditat i la intel·ligència tecnològica, recolzats per una experiència de client completament oberta, il·lustrada pel lloc web d’opinions en línia Citroën Advisor.

És l’únic constructor d’automòbils que ha guanyat tres campionats oficials diferents de la Federació Internacional de l’Automòbil : en Ral·li raid ; en el Campionat Mundial de Ral·li “WRC”; i en el Campionat Mundial de Turismes “WTCC”. És també el fabricant d’automòbils que ha guanyat més títols de campió del món: 15 títols de campió del món en 15 participacions.  Va obtenir 5 vegades el Campionat Mundial de Ral·li Raid; 8 vegades el Campionat Mundial de Ral·li “WRC”; i 2 vegades el Campionat Mundial de Turismes “WTCC”.

La marca va aconseguir que un aninci lluminos seu fos instal·lat a la Torre Eiffel.

Podeu trobar més informació sobre Citroën i els seus productes a: http://www.citroen.com/

CITROËN RACING

CITROËN RACING

COTXE

VIDEO