jaumevalls/ noviembre 30, 2017/ Uncategorised/ 0 comments

 

VW polo R5

polo VW R5

Volskwagen Polo GTI R5

El nou VW Polo GTI R5 ha completat les seves primeres porves en carretreres d’asfalt i terra amb Pontus Tidemand al volant

Polo R5, la nova màquina és el primer cotxe de ral·lis que surt de la seu central del fabricant alemany a Wolfsburg des que va finalitzar el seu programa en el WRC al final de la temporada 2016.

El R5 es basa en el Polo d’última generació i estarà disponible per als equips i pilots del WRC 2 a través del departament de carreres client de Volkswagen.

Amb els preparatius abans de l’esperat debut del cotxe al WRC 2 durant la segona meitat de la temporada 2018, l’automòbil va completar una prova de tres dies a Fontjoncouse.

El pilot de proves de VW, Dieter Depping, i Tidemand de Skoda Motorsport, guanyador del del WRC febrer 2017, van prendre el volant en les mateixes carreteres que VW va utilitzar per a provar el seu cotxe Polo R WRC el 2011.

El primer dia de test va incloure el treball de configuració general en un tram d’asfalt de 3,85 km on es van avaluar la durabilitat dels pneumàtics, els frens, el motor i el sistema de refrigeració del cotxe. Els següents dos dies van ser duts a terme per camins de terra que VW va dir que posaven ‘una gran quantitat de tensió en el xassís, els amortidors i la suspensió’.

“Una primera prova reeixida és un bon senyal i una gran motivació “, va dir el director de Volkswagen Motorsport, Sven Smeets. “Després de moltes hores i setmanes de treballar en el nostre últim projecte de carreres client a l’ordinador, en el procés de disseny i al taller, el Polo GTI R5 ara pot mostrar finalment el que és capaç de fer a la carretera, i podem obtenir valuoses dades per al desenvolupament posterior del cotxe “.

Depping va quedar impressionat amb el seu primer contacte amb el cotxe. “Puc dir-te una cosa ara: el Pol R5 és molt bo, molt ràpid i precís. ‘Immediatament em vaig sentir com a casa! “

Pàgina Oficial Volskwagen: Volskwagen

VÍDEO

IMATGES

Leave a Comment